dneska je neděle, obyčejný den pro mnoho z vás, ale velmi neobyčejný pro mne.
Začínám psát svůj blog, o kterém sním už několik měsíců.
Hurá! Osmnáctiměsíční Ella šla s babičkou a dědou krmit labuťě, muž na masáž a já mám neobvyklý klid a prostor se ponořit do psaní.
Ráda se s Vámi na mých stránkách podělím o své odborné znalosti o lécích, nemocech a cestě ke zdraví a to co nejvíce srozumitelnou formou.
Přesto cítím nervozitu nad tím, jak bude mé psaní přijato. No jo, ale to je trochu kontroverzní, zejména, když víte, čím vším jsem si předtím ve farmacii prošla.
Věřte, že to pro mne není úplně jednoduché být ve virtuálním světě viděna a vystoupit z řady a ze zajetých zdravotnických kolejí.
Moje největší srdcovka posledních měsíců je mikrobiom, tedy zdravá střevní mikroflóra a to jak celkově funguje ta úžasná továrna uvnitř nás, náš trávicí systém.
Mám v hlavě několik témat příštích článků:
A kdo mne zná osobně, tak ví, že jsem nadšenou propagátorkou zelených potravin, ječmene a chlorelly. Více si můžete přečíst zde (Zelené potraviny). Nicméně o zelených potravinách na tomto blogu primárně psát nebudu, neboť ctím zásady firmy, se kterou spolupracuji.
..kteří teď sedíte na druhé straně a čtete si tento článek a věnujete čas sobě a mé tvorbě. Napište mi, jaká témata zajímají vás.
Jaké máte otázky ohledně léčiv, nemocí, stravy a souvislostí?
Já se budu snažit psát otevřeně a samozřejmě pravdivě, jako bych psala svému mladšímu já, které před 15 lety ještě slepě věřilo jen lékům a tomu, co jsme se učili na fakultě:-).
Těším se na vaše komentáře.
Zdraví na zdar!
Ája
Ahoj Ajo, úžasný nápad a moc ti fandím. Mě by zajímalo co se stane s mikrobiomem ve chvíli kdy dostane miminko umělé mléko a co se stane s mikrobiomem kdyz se dítě nebo dospělý nechá naočkovat. Děkuji moc Marcela